Ryva shkëlqen me fustanin e bukur dhe grimin perfekt

Ryva Kajtazi gjithmonë merr vëmendje me pozat e shumta që publikon.

Ajo pasi që ka një përkushtim të madh në paraqitjet fizike, shkëlqen në çdo kohë.

Këtë herë, me një grim profesional dhe fustan të bukur, këngëtarja bën dritë.

Po ashtu, ajo ndez atmosferë kudo që merr pjesë.

Ja shikojeni se si duket./Kosovarja/