Sa bukur duket Gëzimja në këto komplete

Gëzime Krasniqi është kaçurrelësja me sy të kaltër që ia fitoi zemrën djalit hastret të Remzie Osmanit.

Ajo dhe Hami në vitin 2019 kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë, ndërkohë që viti 2020-të i gëzoi me fëmijën e tyre të parë, Emën.

E pas lindjes Gëzimja në vazhdimësi ka marrë vëmendje për shkak të linjave trupore që japin përshtypjen thuajse s’ka lindur fare.

Së fundmi, ajo ka veshur ca komplete ngjyrë argjendi ku po duket e mrekullueshme./Kosovarja/