Sa bukur është dukur Gili dhe reja e saj për Bajram

Dje, për festën e Kurban bajramit shumë nga fytyrat e njohura postuan fotografi me urime.

Mirëpo reja e Gilit, zgjodhi të posoj fotografi me vjehrrën, shkruan InfoKosova.

Të dyja të rregulluara e të buzëqeshura pranë njëra tjetrës.

Ato kanë dëshmuar gjithmonë së kanë raporte të mira vjehërr e re./InfoKosova/