Sa bukur i rrinë fustani me pika Duda Baljes

Duda Balje komentohet shpesh si deputetja më e bukur dhe forma të mira trupore.

Edhe veshjes e saj të ngushta bëjnë që të merrë edhe më shumë vëmendje.

Së fundmi ajo u shfaq e veshur në fustan me pika.

E bukur dhe zonjë Duda mori komente të shumta nga ndjekësit./InfoKosova/