Kanë kode strikte dhe duhet të jenë shumë preciz në punën që bëjnë, transmeton InfoKosova.

Nuk guxojnë as të lëvizin, edhe nëse janë në hall të madh.

Por ka dal dikush që e ka shtyrë një ushtar mbretëror të qesh, pavarësisht se e ka të ndaluar…/InfoKosova/

Shiko Videon: