Sa fiton Enca nga OnlyFans?

Katër muaj më parë, me anë të një postimi në llogarinë e saj në Instagram, Enca njoftoi se ajo ka hapur një llogari në platformën për të rritur, “OnlyFans”.

OnlyFans është një lloj i mediave sociale, sikur Instagrami, YouTube dhe Facebook.

Por për dallim prej këtyre rrjeteve sociale të cilat nuk lejojnë materiale me përmbajtje eksplicite dhe se.suale, OnlyFans i lejon të gjitha këto.

E ftuar në Prive, këngëtarja përgjigjet në “50 pyetjet” një nga pyetjet që ajo do të përgjigjet është se sa të ardhura nxjerr nga kjo platformë, deri atëherë kjo përgjigje ende nuk dihet.