Sa herë e ka të shpuar veshin Edona Llalloshi?

Edona Llalloshi është në gjendje që çdo herë të godet me stilin e dalluar që ka.

Me imazhe të ndryshme për ndjekësit, këngëtarja përmes paraqitjeve të ndryshme e dëshmon se si një femër të duket thjeshtë dhe mirë, shkruan “Kosovarja”.

Shumë herë vërehet se ajo është nga ato këngëtaret që pretendon të shfaqet shumë moderne, pasi stili i saj rëndom anon kah klasikja.

Por, kur është fjala te vathët, ajo nuk kursehet, pasi i pëlqen, siç mund ta shihni, Edona e ka veshin e shpuar tri herë.