Sa ka kushtuar unaza e fejeses që djali i Gilit ia dhuroj Herolines?

Robert Berani është djali i parë i çiftit Gili dhe Ilir Berani, të dy prej më shumë se 30 vitesh emra të afirmuar në botën e muzikës.

Roberti sapo ka mbushur 30 vjeç, për çka pranoj në rrjete sociale një mori urimesh nga më të bukurat.

Për ditëlindjen e tij, Roberti bashkë me të dashurën udhëtuan drejtë Maldiveve, ku ai kishte rezervuar një surprizë të madhe për Herolinen.

Robert Berani i propozoj asaj dhe i dhuroj një unazë të mrëkulueshme me diamant, që duket fine dhe mjaftë e kushtueshme.

Ja pamjet e propozimit romantik.