Sa operacione plastike i ka Blero?

Në listën e meshkujve që kanë bërë ndërhyrje për ta përmirësuar pamjen e jashtme, hyn edhe Blero.

Nëse kthehemi në retro dhe e shohim Blerin e dikurshëm, vërehet qartë se këngëtari është zbukuruar.

Pretendohet se ai e ka ri-modeluar hundën dhe fryer buzët.

Disa herë është folur për diçka të tillë, ndërkaq vetë Blero ka vendosur të heshtë e të mos reagojë, duke i lënë thashethemet të lulëzojnë./Kosovarja/