Sa para fitojnë për një postim Luana dhe Arbana?

Ditët e sotme, “Instagrami” është kthyer në një biznes shumë fitimprurës nga njerëzit që kanë influencë në publik.

Luana Vjollca paguhet rreth 1200 € për një postim.

Kryesisht, Luana reklamon kremëra ose produkte të ndryshme make up-i.

Në anën tjetër, moderatorja e “Dua të të bëj të lumtur”, Arbana Osmani, paguhet rreth 1000€, dhe kryesisht janë reklama ushqimesh, duke qenë se të gjithë e dimë edhe pasionin e saj për gatimin.