Sa perfekte duket me këtë fustan Leonora

Leonora Jakupi është një ndër femrat që njihet për stilin perfekt që ka.

Ajo në shumë raste është pjesë e lajmeve rozë, duke goditur në forma të shumta me linjat që ka.

Pasi që në shumë momente përdorë metoda të ndryshme të veshjes, ajo merr vëmendje me përzgjedhjen që bën.

Këtë herë, me një fustan të bukur dhe të thjeshtë këngëtarja duket mahnitëse.

Bindeni edhe ju me këtë?