Sa rrypa i ka Flaka Vitaku?

Gazetarja e “ATV”-së, Flaka Vitaku, po prezanton sukseshëm edicionin e lajmeve të orës 23.

Ky edicion kapë shikueshmëri të lartë jo vetem për spektrin informativ, bashkëbiseduesit, por edhe për faktin e paraqitjes dinjitoze të Vitakut.

Profesionale dhe sharmante, Flaka Vitaku po ja del mirë në botën e televizionit, me një çasje mjaftë unike në intervista dhe prezantim.

Ajo që u ka rënë në sy shikuesve, janë rrypat e Vitakut në belin e saj.

Gjithmone e lidhur me rryp!

Është imazh, stil, apo për ta treguar belin e hollë?