Sa shumë e ka zbukuruar shtatëzania Marigonën, gruan e Robin Krasniqit

Ish “Miss Universe Kosova”, u dashurua dhe më pas kurorëzoi lidhjen e saj me boksierin e famshëm, Robin Krasniqi.

Marigona është shtatzënë në muajin e gjashtë të shtatzënisë dhe po shfaqet tejet e lumtur.

Në pritjen e saj të ëmbël, ajo vetëm se është zbukurar edhe më shumë, këtë e tregojnë edhe imazhet e fundit të publikuara në Instagram.

Ani se shtatzën, Marigona nuk e ka ndalur aktivitetin si modele.