Sa shumë e ka zbukuruar shtatzënia e Edita Sopjanin

Edita Sopjani është në pritje të ëmbël.

Së shpejti ajo do bëhet nënë për herë të parë, ndërsa po sjell foto të shumta me barkune rrumbullakosur.

Së fundmi u shfaq e veshur në të zeza dhe dukej mjaft elegante.

Ajo duket edhe më e bukur në shtatzëni apo jo?/InfoKosova/