Sa shumë është dobësuar Teuta

Teuta mbetët një emër i dalluar në profesionin që ka.

Me përkushtimin e madh që ka në këtë fushë, aktorja në shumicën e kohës merr vëmendje dhe mbetët emër që komentohet për çdo veprim.

Në një imazh të fundit, shihet që ka humbur shumë peshë, dhe po duket taman në formë.

Për më shumë, shikojeni sa i ka hije./kosovarja