Sa shumë është shëndoshur reperi Mozzik

Reperi Mozzik është reperi i cili që nga hyrja e ti në muzikë rrëmbejë zemrat e shumë të rinjëve gjithandej trojeve shqiptare.

Së fundmi ai në InstaStory ka shpërndarë një fotografi, ku shihet gjysmë i zhveshur dhe shihet se ai është shëndoshur mjaftë shumë, dhe kjo gjë nuk po e pengon atë fare.

Si duket Mozzik nuk e ka fare kompleks të tregojë barkun e tij edhe pse nuk është me muskujë.

Ndoshta Mozzik-u do të bindet që pesha e tepert nuk është e mirë dhe së shpejti ndoshta do të fillojë me palestren.\Kosovarja\