Sa shumë është trashur çika e Meritës dhe Nysretit

Albiona Muqiqi edhe pse nuk njihet për aspektin profesional, ajo është një emër i dalluar në mediat rozë.

Ajo në të shumtën e rasteve komentohet për paraqitjet fizike, duke shkëlqyer gjithmonë, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në imazhin që ka postuar shihet që ajo ka shtuar shumë peshë, e që e bën të duket krejt ndryshe.

Si gjithmonë, është grimi i saj i tepërt që merr vëmendje gjithmonë tek Biona.