Sa shumë i paska hije Engjit stili sportiv

Engjëllusha Salihu për një periudhë të shkurtër ka arritur që të jetë pjesë e përditshme e mediave rozë.

Ajo është një emër që zgjon kureshtje dhe duke u përcjellur në çdo lëvizje që bën.

Pasi që ka ndjekur hapat e nënës Engji nuk po i ndal sukseset e shumta, duke publikuar projekte të ndryshme.

Pëveç kësaj ajo komentohet edhe për paraqitjet fizike duke qenë gjithmonë e shkëlqyer.

Këtë herë në stilin sportiv, Engji duket e mahnitshme. /Kosovarja/