Sa shumë i shkon dallama e arit Elita Rudit

Elita Rudi në shumë aspekte kalon në lajm, pasi që kujdeset për vetën në të gjitha aspektet, ajo duket bukur gjithmonë

Këtë herë, derisa shfaqet me veshje tradicionale ajo duket përrallore dhe i kanë shumë hije.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.

Mos të harrojmë, kohëve të fundit Elita është e përkushtuar në familje duke u kujdesur për dy fëmijët e saj.