Sa shumë iu dobësua fytyra Elitës

Elita Rudi është njëra ndër femrat më të bukura të ekranit televiziv.

Ani pse ka kohë që pas lindjes më nuk është paraqitur në ekran, mundësia për tu rikthyer ekziston ende.

Elita është e martuar me reperin Gjiko , të cilët kanë një djalë të quajtur Zëri.

Por, edhe pas lindjes ajo ka vazhduar ti mbajë ato linja të njëjta trupore si dhe bukuria veç i është shtuar.

Mirëpo, përderisa shumica gjatë karantinës po shtojnë peshë, te Elita siç duket po ndodh e kundërta.

Në këtë foto fytyra e saj po duket shumë e hollë, apo?, shkruan “Kosovarja”