Sa shumë ka ndryshuar në fytyrë gruaja e Labit

Qëndresa Bajrami tashmë është një emër i njohur në mediat rozë.

Ajo me postime të shumta në rrjete sociale, gjithmonë merrë vëmendje të madhe me imazhet që poston.

Duke qenë e veçantë dhe me stil të dalluar, Qëndresa  mbetët një femër shembull.

Diçka që dallohet në imazhin e fundit, është ndryshimi në fytyrën e saj që sigurisht ka përdorur ndonjë efekt që po duket kështu./Kosovarja/