‘Sa vjet kishe kur shkove në Gjermani sepse flet mirë shqip” përgjigjet Sara

Sara Hoxha është përgjigjur në pyetjet e përcjellësve të saj.

Dikush e pyeti se sa vjet ishte kur prindërit shkuan në Gjermani pasi flet shumë mirë shqip, shkruan Infokosova.

”11 vjet.

Filloren e kam bërë në Shqipëri dhe kam qenë shumë e lidhur me Shqipërine gjatë kohës që kam jetuar në Gjermani, vija minimalisht 2 herë në vit në Shqipëri  u pergjigj ajo./InfoKosova/