Sabiani dhe Iliri flasin për banorin e ri

Valon Sehu është konkurenti më i ri që iu bashkua shtëpisë së “Big Brother”.

Shumë nga banorët e kanë pritur pozitivishtardhjen e tij ku dhe Iliri me Sabianin kanë dhënë mendimin e tyrë në lidhje me të.

“Është një djalë me këmbë në tokë”,-tha Sabiani.

“Edhe mua më pëlqen shumë,djalë me gusto,mos ta marrim mësysh,”-tha Iliri.

Të shohim si do të jetë rrugëtimi i tij brenda shtëpisë./Top Channel/