Sabri Fejzullahu publikon një fotografi me djalin e tij, Armendin

Djalin e madh këngëtari rrallëherë e paraqet në media.

Ai nuk e ka profesionin e njëjtë si të babait të tij dhe ndoshta kjo është njëra ndër arsyet se përse është i kursyer nga jeta publike.

Megjithatë, Sabri Fejzullahu sot ka zgjedhur ta publikojë një imazh në Instagram me të, ku shihen shumë të afërt me njëri-tjetrin.

“Djali i jem i madhi Armend – Votra”, ka shkruar në mbishkrimin e fotografisë Sabri Fejzullahu./Lajmi/