Sabriu ka kënduar në dasmën e Xheraldinës, e kjo don që ai të jetë këngëtar edhe në dasmën e Ledrit

Në emisionin “N’maj të gjuhës”, nga Xheraldina Vula kanë qenë të ftuar Sabri Fejzullahu dhe Sinan Vllasalliu.

Gjatë intervistës Xheraldina ka zbuluar një detaj mjaft të veçantë.

Sabriu ka kënduar në dasmën e saj dhe të Agronit, e ajo ka një dëshirë! Që nëse Sara e Ledri bëjnë dasmë, të këndoj sërish ai.

“Nëse Ledri do të vendosë të bëjë dasëm, ti do të këndosh edhe në dasmën e tij pasi duam që tradita të vazhdojë” .- ka thënë ajo.