Saddam Hussein e denoi të birin, dhe do ju lë pa fjalë se me çka

Saddam Hussein mbante nën kontroll të rreptë Irakun, por kishte probleme të mëdha me të birin Uday.

Fëmija që ishte rritur në luks dhe pushtet, kishte dëshira të vazhdueshme për vetura të shtrenjta.

E, babai i pasur nuk e kishte problem t’ia plotësonte kërkesat.

Por, me kalimin e kohës Uday nisi të ketë kriza nervore.

Bëhej i rrezikshëm sa që pas një përleshje vr.au gjashtë roja dhe plagoi rëndë gjysmë-vëllain e të atit.

Për këtë arsye, Hussein ia dogji koleksionin me makina, në mesin e të cilave kishte Rolls-Royce, Ferrari dhe Porsche.

Mirëpo, me kalimin e kohës Uday vazhdoi edhe më tutje me blerjen e veturave, disa prej të cilave mund t’i shihni të postuara më poshtë.

Shiko Fotot: