Sahidja fustanin për trupi e flokët me krela

Sahide Mustafa është duket se është natyrë mjaftë e drejtëpërdrejt dhe se e kupton shumë mirë muzikën, biznesin dhe çdo gjë që lidhet me këngën.

Ndryshe nga Safetja, që duket të jetë me qetë e më e ndrojtur, Sahidja reagon, flet, demanton.

Motrat, vitet e fundit po i kushtojnë shumë vëmendje edhe paraqitjes së jashtme.

Po vishen e po rregullohen bukur, e po duken më të reja se në rininë e tyre.

Sahidja, sot na është shfaqur me një stil ndryshe, më sensual, modern e besa edhe joshës.

Bukur, a?