Sahidja pozon me plotë stil nga Brezovica

Ti qëndrosh besnike skenës muzikore për vite me radhë duke u cilësuar gjithmonë si zë i veçantë dhe i shkolluar duhet shumë punë. Këtë epitet kanë arritur ta mbajnë Motrat Mustafa.

Që të dyja kujdesen që me anë të teksteve të tyre të prekin tema të ndjeshme dhe që pëlqehen mjaftë nga publiku shqiptar.

Ato shfrytëzojnë kohën e lirë me familje, duke kaluar në këtë mot të ftohtë momente të bukura në Brezovicë.

Ishte Sahidja ajo e cila tregojë stilin e saj duke u shfaqur me plotë stil.

Duke u shfaqur me plotë energji, ajo po duket për mrekulli./Kosovarja/