Sara Hoxha e tregon barkun e rrumbullakosur në imazhin e fundit

Sara Hoxha dhe Ledri Vula janë dyshja që së shpejti priten të bëhen prindër për herë të parë.

Këtë e konfirmuan ditë më parë pu blikisht duke shpërnd arë një video në llogaritë e tyre në rrjete soc iale.

Gjatë pritjes së ëmbël Sara vendosi të pu blikoj një imazh të veçantë e cila në ves.hje të ngushtë tregoj bar.kun e fryrë ulur në një karrige.

E bekuar me këtë ndjesi të veçantë ajo shkroi: “Kjo është shumë emocionuese”.