Sara Hoxha bënë sikur po lind foshnjen, reagimi i Ledrit në ato momente i pa parë (VIDEO)

Ledri e Sara janë nder qiftet me të përfolura të momentit.

Ata janë për momentin në Gjermani, dhe po presin ardhjen e bebushit në jetë.

Deri sa Ledri ishte në banjë, Sara vendos ti bëjë një prank kinse ka ardhur koha për të ardh bebushi në jetë.

Por, ajo që bije në sy është reagimi i Ledrit, i cili emocionohet pa fund, fillon ta merr me sportivitet gjendjen dhe të bëjë Saren të njihet e qet.

Ai pa dyshim nga emocionet fillon edhe të qaj./InfoKosova