Sara në Kosovë por jo me Atdheun, shihet në shoqërin e këtij djali

Sara Malaj po përflitet se është ndarë nga Atdheu.

Dyshimet më shumë i shtoi veta ajo kur tha se është 106 përqind beqare, shkruan InfoKosova.

Më pas edhe Atdheu postoi një fotografi me nënën e tij duke shkruajtur që është femra që nuk të zhgënjen asnjëherë.

E Sara së fundmi ka postuar një foto që është në Kosovë mirëpo nuk është me Atdheun ajo shihet në shoqëri me ish konkurrentin e Përputhen Andi Artani dhe vëllaun e tij, ndërsa ky duket të jetë edhe më shumë dyshim për përfundimine lidhjes me Atdheun./InfoKosova/