“Seldi ju ndërron si çorapet”, reagon e dashura e këngëtarit

Javë më parë u tha se çifti janë ndarë, arsyeja e dyshimit për ndarjen e tyre ishte se kishin fshirë të gjitha imazhet së bashku në rrjete sociale.

Sindi përmes një video në Instagram shpjegoi se nuk ishte e vërtetë që ishin ndarë dhe e gjithë kjo ishte faji i saj.

“E gjithë kjo ishte gabim i imi, as një konf,likti me Seldin, plus javën me provime dhe punën që kisha shumë të ngarkuar, plus në këtë kohë që ne jetojmë sot në pandemi, asgjë nuk është e thjeshtë… u tregova shumë imp,ulsive, nuk e dija që e gjithë kjo do kishte impakt kaq të madh, por unë me Seldin nuk jemi ndarë”, u shpreh Sindi.

Ndryshe, një person sërish e ka pyetur në Instagram: “Je ndarë nga Seldi ëëë.. Ju ndërron si çorapet.”/Lajmi