Selimi: E kuptoj shqetësimin e deputetëve, por nuk e kuptoj egërsinë e tyre ndaj kryetares së Kuvendit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani, disa herë gjatë seancës së sotme është përp.lasur me deputetët e partisë së saj e në vecanti me Kujtim Shalën, i cili e kriti.konte atë për sjellje dhe që nuk po e udhëheq seancën konfromë rregullorës së punës së Kuvendit.

Në mbrotje të saj dhe punës që po bën, doli shefi i grupit paralmentar të VV-së, Rexhep Selimi.

Ai tha se Osmani po e udhëheq në mënyrën më të mirë të mundshme Kuvendit dhe se nuk po e kupton egë rsinë e deputetëve ndaj saj, e në vecanti atyre të LDK-së.

“E kuptoj shqetësimin e deputetëve por nuk e kuptoj egë rsinë e tyre ndaj kryetarës së Kuvendit.

Ju po e udhëheqni shumë mirë seancën, ndërsa i bëj thirrje zotëri Hotit, ta ketë parasysh, të flas me kabinetin e tij qeveritarë.

Unë ju them ta mbani kështu në vijë seancën pavarësisht këtyre klithjeve që vijnë herë pas herë dhe të vazhdoni sic po e drejtoni sepse shumë mirë po e drejtoni”, tha Selimi./IndeksOnline/