Semi i thotë ‘po’ një mbrëmjeje relaksuese në vaskë me ish-partnerin e Bora Zemanit

Për ditë më rradhë banorët të cilët u ndanë në çfte ju përgjigjen pyetjeve të percaktuara nga “Vëllai i Madh” si nje provë sinqeriteti.

Falë kësaj prove mësuam më shumë për banorët të cilët folën dhe treguan ngjarje emocionuese të jetës së tyre.

Çifti fitues që do përzgjidhej nga publiku si me i sinqerti kishte të drejtën e një surprize nga “Big Brother”.

Çifti më i votuar ishte Iliri me Arjolen që përfituan një nate me jakuzzi dhe shampanje por kta te fundit e refuzuan duke i bere oferte Fifit dhe Granitit qe gjithashtu e refuzuan.

Kush e mori me gjithë qef?

Po, pikërisht ata..Semi dhe Donaldi që përveç Borës po zbulojnë së bashku në këtë aventurë plot të perbashkëta.