Kemi provuar disa sfida që janë bërë shumë shpejt virale në internet si: Ice bucket challenge, Mannequin Challenge, Toka është llavë etj.

Një tjetër sfidë po bëhet “hit” në internet.

Ajo është sfida errotike dhe bëhet fjalë për hedhjen e plehrave lakuriq vetëm duke mbajtur të veshur të brendshmet.

Mund të jetë shumë interesantë, por kjo sfidë ka pushtuar Britaninë e Madhe dhe pritet që të qarkullojë edhe në vendet e tjera të botës.

Shpresojmë që mos të vijë edhe në Shqipëri dhe Kosovë, pasi do e fillojnë VIP-at por mund të “tërbohen” të gjithë.

Daily Star ka publikuar disa foto nga yjet britanikë.

Këta të fundit kanë hedhur plehrat me rrobat e gjumit ose vetëm me të brendshme.

Shiko Fotot: