Shaip Kameri: Vucici e Serbia nuk i ka rendet të bëjë luftë me Kosovën (Naton). Ja çka thotë Vucici për këtë gjë

Shaip Kamberi, deputeti në Kuvendin e Serbisë që po bënë krenar cdo shqiptare me fjalimet e tij ka dhënë deklarata të forta në emisionin ‘Kojshia Show’.

Ai tha se Vucici dhe Serbia nuk i ka rendet për luftë me Kosovën e Naton.

Ndiqeni minutën e 12./infokosova