Shefqet Krasniqi ia heq unazën e martesës moderatorit dhe ndërpret emisionin. Ja arsyeja!

Hoxhe Shefqet Krasniqi ishte mysafire këtë jave në emisionin më të shikuar Kojshia Show, i cili transmetohet çdo të diel në Radio Televizionin e Kosovës!

Shefqet Krasniqi me të hyrë në emision ndërpret emisionin dhe i heq unazën e martesës moderatorit.

Shokohet moderatori!

Shiko minutën e parë prej 1.30 të emisionit!/InfoKosova/