Sheila ja morri Fifit Granitin

Derisa këngëtarja Sheila Haxhiraj ishte brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”, Fifi kishte krijuar një mur mes Granitit dhe Sheiles.

Kjo e fundit nuk e kishtë mundësinë që të rrinte e të shoqërohej me Granitin për shkak të xhelozisë së theksuar të Fifit, shkruan “Kosovarja”.

Ama, tani që Graniti ka dalë nga shtëpia e vëzhguar nga kamerat, ka vazhduar shoqërimin pa barriera shoqërimin me Sheilen bukuroshe.

Me gjasë, Fifit nuk do ti pëlqente fare kjo gjë sikur të ndodhte brenda, madje do të qante e do të bënte drama sa të kishte mundësi. /Kosovarja/

Shiko foton: