Shembull i mirë: Biznesmeni kosovar liron nga qiraja 3 lokale në Kaçanik, shkaku i koronavirusit

Një shembull të mirë ka treguar një biznesmen kosovar.

Bëhet fjalë për Kastriot Shehun, i cili ka liruar nga qiraja mujore 3 lokale në qytetin e Kaçanikut.

Ai ka treguar për “Indeksonline” se këtë veprim po e bën si pasojë e koronavirusit.

“Muaji mars do të jetë gratis për lokalet që i posedojmë unë dhe vëllezërit e mi në Kaçanik. Nuk dua t’i ngushtojë qiramarrësit e mi”, ka thënë ai.

Ndryshe, një shembull të tillë do të duhej ta ndiqnin edhe biznesmenët e tjerë kosovarë.