Shenjat e gishtërinjve të një Iriqi, mënyra më e mirë për siguruar celularin

Keni një fjalëkalim, kanë për ta gjetur.

Ke një çelës kartë, do ta hakojnë.

Në fund është vetëm një masë sigurie pothuajse e pamundur për t’u thyer:

Shenja e gishtërinjve të një iriqi.

Duke përdorur skanerin e shenjave të gishtërinjve të një iPhone, një iriq me emrin Sashimi dhe pronari i tij demostruan disa prej avantazheve të përdorurit të shenjave të gishtërinjve të kafshët për të siguruar telefonin tuaj.

Shiko Videon: