Shet piktura për të kuruar djalin e sëmurë, kjo nënë shqiptare ka nevojë për ndihmën tuaj

Një apel për ndihmë ka mbërritur pranë redaksisë së JOQ Albania.

Një djalë i ri ka shkruar dhe ka treguan historinë e hidhur të një gruaje.

Ai thotë se burri i saj duke udhëtuar në qytetin e Kavajës pësoi një aksident.

Ai ishtë bashkë me dy fëmijët.

Vajza dhe ai ndërruan jetë.

Kurse djali shpëton.

ot zonja bashkë me djalin e saj tjetër detyrohen të bëjnë piktura dhe t’i shesin.

Personi që ka shkruar pranë JOQ Albania thotë se kjo grua e ka djalin ende në spital dhe se shesin piktura për të siguruar kurimin e tij.

Pikturat gruaja i shet me një vlerë simbolike dhe kush mundet ta ndihmojë që ajo të mundet t’i sigurojë kurimin djalit të saj.

Mesazhi i plotë:

Pershendetje JOQ! Duke qendruar ne dyqan me vjen nje zonje e cila me tregoi tragjedine qe i kishte ndodhur familjes saj. Burri me dy femijet duke udhetuar ne qyteti e Kavajes u ndodh nje aksident ku ai bashke me vajzen nderrojne jete dhe djali qendroi per disa kohe ne koma.

Zonja me djalin e vogel detyrohen te bejne piktura dhe ti sheshin ato per te siguruar ilacet per kurimin e djalit qe ndodhet ne spital.

Ajo me la numrin e kontaktit dhe nese eshte e mundur ta kontaktoni dhe ta beni publike rastin e saj te dhimbshem.

Zonjen e quajne Kristina dhe nr i saj i telefonit eshte 0692666629.

Ajo mund t’iu sqaroje me teper per problemin e saj.

Kjo eshte nje nga pikturat qe Kristina shishte me nje vlere simbolike prej 1500 lekesh.’’