Shifra të frikshme edhe nga Spanja, rritet numri i vdekjeve me 27%

Shifra të frikshme na vijë edhe nga Spanja në këto ditë të vështira ku e gjithë bota është përfshirë nga pandemia e Koronavirusit.

Vetëm në 24 orët e fundit numri i vdekjeve është rritur me 27 % ose më saktë me 372 viktima duke e çuar numrin e përgjithshëm në 1753 dhe bëhet vendi i tretë në botë me më shumë vdekje duke ja kaluar edhe Iranit që ka 1685 fatalitete.

Sa i përket Iranit në 24 orët e fundit janë shënuar 129 viktima.