Shikojeni se si i imiton Valon Syla- Thaçin dhe Lutfi Hazirin

Opinionisti dhe gazetari, Valon Syla, ka imituar në mënyrë të veçantë kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri dhe ish-presidentin Hashim Thaçi.

Në emisionin ‘Dhoma e rrëfimit’, Valon Syla ka dhuruar show duke shfaqur talentin që e ka për imitime.

Syla në këtë emision fillimisht ka imituar kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri.

Ai përveç zërit i bën edhe gjestet si të Hazirit.

Ndërkaq përveç Hazirit ai ka imituar edhe ish-presidentin Hashim Thaçi.

Më poshtë keni imitimet e tij.