Shikoni sa është rritur Pëllumb Hajdari

Pëllumb Hajdari është njëri nga këngëtarët më të dashur për fëmijë, i cili me tekstet dhe klipet interesante ka fituar zemrat e shumë fëmijëve.

Edhe pse këngët e tij janë realizuar shumë vjet më parë, ato ende dëgjohen nga fëmijët sot.

Kënga e tij më e njohur është ”Qingji”.

Por, nga koha kur është realizuar kjo këngë, kanë kaluar shumë vite dhe Hajdari ka ndryshuar edhe në pamje nga ajo kohë.

Nëse krahasohen fotot e tij kur ka qenë fëmijë me ato të cilat i ka aktualisht të postuara në Instagram, Hajdari mezi njihet./Kosovarja/