Shitësi gjakftohtë përballë plaçkitësit të armatosur

Në Kensas City në Missouri të Shteteve të Bashkuara, plaçkitësi ia ka drejtuar armën shitësit në një dyqan ushqimor dhe i ka kërkuara paratë nga arka.

Të gjithë mendojnë se askush mund të ruajë gjakftohtësinë, nëse dikush ua drejton armën dhe ju kërcënom me vrasje.

Por një tregtar ka hedhur poshtë teori të tilla.

Për dallim nga të tjerët që do të zbeheshin, përuleshin dhe do dridheshin nga frika, punëtori i marketit me gjakftohtësi ia ka dhënë grabitësit të gjitha paratë.

Videoja e postuar më poshtë e tregon edhe momentin kur ia ka afruar mbajtësen e arkës, për t’ia dhënë edhe kartëmonedhën e fundit që kishte mbetur.

Derisa grabitësi ndodhet në arrati, forcat e rendit po kërkojnë nga të gjithë që ta identifikojnë, në mënyrë që ta ndalojnë.

Shiko Videon: