Shkarkohen edhe dy drejtor të Telekomit

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve i Telekomit ka shkarkuar edhe dy drejtor.

Njëri nga ta është Teki Shala.

Shala ishte emëruar më 6 mars nga qeveria e Kosovës si Drejtor i bordit të përkohshëm të Telekomit të Kosovës.

I njëjti ishte drejtor i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa në Gjakovë nga LDK.

Ndërsa, i shkarkuari e shkarkuara e dytë nga pozita e drejtores, e cila ishte emëruar në bordin e përkohshëm është Luljeta Elezi.