Shkencëtarët zbulojnë të vërtetën e madhe për UFO-t

Shumica e jashtëtokësorëve që vizitojnë Tokën janë shkurtabiqë, respektivisht kanë një gjatësi trupore më të vogël sesa 1,2 metra.

Kështu të paktën thotë fizikani David Webb, i cili analizoi rreth 2000 raste të takimeve të afërta me alienët, ku konstatoi se alienët mund të kategorizohen në tri kategori

“Pjesa më e madhe prej tyre janë xhuxhë, të cilët kanë helmeta dhe rroba reflektuese metalike.

Ata në përgjithësi nuk komunikojnë me njerëzit.

Grupi i dytë përbëhet nga krijesat e ngjashme me njerëzit, me gjatësi trupore 1.5 deri 1.8 metra.

Ata shihen në grupe dhe janë të përfshirë në kapjen e njerëzve.

Ata shpesh komunikojnë me njerëzit.

Në kategorinë e tretë gjenden gjigantët, të cilët janë të paktën 2.1 metra të gjatë.

Që të gjitha këto lloje të alienëve bartin rroba njëpjesëshe, të gjata deri te fundi i duarve.

Shumica prej tyre nuk kanë ar.më, por ata e mbajnë situatën nën kontroll”, thot Webb.