Shkenda poston foto tërheqëse

Të gjithë e njohin Shkenda Duboven si një femër e suksesshme.

Por, këngëtarja kosovare di të jetë inspirim për shumëkë me fotot e saj.

Një story e saj në Instagram tregon anën tërheqëse të Shkendës.

“Linnjat e suksesit” e quan Shkenda këtë foto që mund të kete bërë për vete mijëra fansa të saj.

Ajo ka hobi muzikën dhe herë pas here lanson këngë sa për të iu qëndruar besnike fansave të saj.