Shkodër, mijëra euro, flori dhe armë në bagazhin e Mercedesit të blinduar

Një djalë i paidentifikuar që mendohet se është nga Shkodra, ka dërguar një video amatore pranë JOQ, e cila do t’ju lerë pa fjalë.

Video tregon momentin kur është hapur bagazhi i një automjeti tip Mercedes-Benz i blinduar.

Aty dallohen një sasi mjaft e konsiderueshme eurosh që mendohet se janë disa mijëra, një varëse e madhe floriri si dhe armë.

Nuk dihet se cili është ky person apo se me çfarë aktiviteti merret…

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/622969018270270/