Shkurte Gashi publikon fotografi të djalit për herë të parë

Duke qenë se tanimë me masat e reja nuk lejohet mbajtja e koncerteve apo ahengjeve të ndryshme familjare, këngëtarët kanë nisur pushimet.

Edhe Shkurte Gashi me familjen e saj ka nisur pushimet së bashku me bashkëshortin dhe djalin e saj, Malin.

Madje këngëtarja për herë të parë ka zbuluar edhe portretin e vogëlushit të saj, derisa kanë publikuar një fotografi familjare.

Shkurte Gashi mori epitetin nënë në dhjetor të vitit të kaluar, ku ajo dhe bashkëshorti i saj, Albert Limani u bënë prindër për herë të parë.

Sa i përket muzikës, projekti i saj i fundit është ai me titull “Jetën tënde” në bashkëpunim me Brunon.